Executive Search

Leiders en managers voor de wereld van nieuwe informatietechnologie en disruptieve businessmodellen.

Sales professional Search

Mensen die zich hebben bewezen in business-development en verkoop van innovatieve IT-oplossingen.

IT professional Search

IT’ers die ervaring en energie meebrengen, en implementaties van nieuwe IT tot een succes kunnen maken.

Sales Director Software Projecten en Teams

Voor een succesvolle, snelgroeiende software- en app-bouwer zoeken we een Sales Director Software Projecten en Teams. In deze rol word je verantwoordelijk voor alle new business en help je de aanzienlijke groeidoelstellingen van het bedrijf te realiseren. Daarnaast ga je een wezenlijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het jonge bedrijf. Naast sales richt je je ook op de commerciële strategie en de marketing van het bedrijf. Functie voor een ondernemende salesprofessional die zelfstandig deals kan doen en er helemaal voor gaat. En die mee wil bouwen aan een jonge, energieke club.

Meer informatie

Over ons

Nieuwe IT draait om mensen.

New Technology Search helpt bedrijven in de wereld van nieuwe IT en digitale transformatie om de júiste mensen aan te trekken. Goede, ervaren managers, salesprofessionals en IT’ers, waarmee bedrijven kunnen excelleren en groeien.

Als strategische partner helpt New Technology Search opdrachtgevers de stap te zetten richting een succesvolle transformatie of een volgend groeistadium. Of daar nou één of tien nieuwe mensen voor nodig zijn.

De oprichters van New Technology Search zijn zelf doorgewinterde IT-ondernemers. Ze weten uit eigen ervaring welke mensen er in iedere fase nodig zijn en ze hebben het gespecialiseerde netwerk om deze te vinden.

We gaan graag in gesprek met partijen die goede, ervaren mensen nodig hebben om te groeien of transformeren met nieuwe IT.

Contact

Blogs