Persoonlijke aandacht tijdens het hele proces.

New Technology Search is een search-boutique. Alles draait om de persoonlijke benadering van opdrachtgevers en kandidaten en het leveren van kwaliteit.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers kunnen rekenen op de volledige aandacht van hun headhunter. Die luistert en stelt vragen, adviseert en daagt uit. Hij verdwijnt niet na het kennismakingsgesprek naar de achtergrond, maar is persoonlijk betrokken bij alle stappen van het proces. Van intake tot gesprekken met kandidaten tot plaatsing. Net zo lang tot er een goede match is. Om deze aanpak mogelijk te maken, werkt New Technology Search op retainerbasis.

Kandidaten

Voor kandidaten is New Technology Search een trusted advisor. New Technology Search wil kandidaten écht een stap verder helpen in hun carrière. Bart Greve, de oprichter en headhunter van het bedrijf, werkt al twintig jaar in de nieuwe IT en kent de spelers die voorop lopen in deze wereld persoonlijk. Daardoor kan hij voor kandidaten deuren openen bij bedrijven die ertoe doen en plekken aanbieden waar kandidaten kunnen groeien en impact kunnen maken.

Ons proces

Inventarisatie
Search
Persoonlijke gesprekken
Shortlist
Sollicitatiegesprekken
Indiensttreding
Nazorg