Strategische partner voor sleutelposities

New Technology Search is opgericht met één simpel doel: bedrijven in nieuwe IT helpen groeien door de beste executives en senior IT- en salesprofessionals voor ze te vinden.

New Technology Search werkt voor de koplopers van de nieuwe IT. Voor spelers waar alles draait om digitale transformatie, business platforms en het realiseren van groei.

Voor deze partijen is New Technology Search een strategische partner die ze adviseert in ieder transformatietraject en in ieder groeistadium, en alle substantiële posities voor ze in kan vullen. Zowel vast als interim. Onder het label New Technology Teams levert het bedrijf complete teams aan partijen die snel willen opschalen middels nearshoring.

Het bedrijf is opgericht door Bart Greve, een doorgewinterde IT-ondernemer die weet welke managers en professionals de doorslag geven, en wat er nodig is om deze mensen binnen te halen en te houden. In de dagelijkse samenwerking kunnen opdrachtgevers bouwen op een senior sparringpartner die niet alleen verstand heeft van search, maar ook van IT- en sales-teams, commercie en ondernemerschap.