Gijs van Kampen

Partner

Gijs van Kampen is partner bij New Technology Search. In deze rol helpt hij opdrachtgevers om de beste executives en sales- en IT-professionals te vinden voor nieuwe IT.

Gijs is een man van de praktijk. Bij Accenture, waar hij in de Cloud First business werkte, deed hij jarenlang business development en sales van innovatieve IT-oplossingen. Daarvoor werkte hij bij CRMWaypoint, dat marktleider was in Salesforce-implementaties in Nederland voordat het bedrijf aan Accenture werd verkocht.

Door deze ervaring heeft Gijs niet alleen een groot en gespecialiseerd netwerk in nieuwe IT, maar heeft hij ook de kennis van de business én de inhoud die nodig is om geloofwaardig te zijn als gesprekspartner voor kandidaten.

Als search-professional bouwt Gijs op de kwaliteiten die als een rode draad door zijn carrière lopen: een volledige focus op de klant, goed luisteren, afspraken nakomen en een snelle afhandeling van zaken. Deze kwaliteiten combineert hij met een groot enthousiasme voor de platformeconomie en de innovatieve IT-oplossingen die daarin het verschil maken.